Ze Goot Een Hele Fles Cola In Het Toilet. De Reden? Dit Werkt Beter Dan Ik Dacht.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ben je op zoek naar een manier om de kalkresten in de toiletpot aan te pakken zonder veel geld te hoeven uitgeven aan dure wc-reinigers? Wij hebben de oplossing!

Cola schijnt de perfecte WC-reiniger te zijn. Het is goedkoop, niet giftig en dus veilig te gebruiken. Ik denk dat dit trucje weinig uitleg nodig heeft, maar voor degenen die echt niet snappen hoe je precies te werk gaat, leggen we het even uit. Voor het beste resultaat schrob je voor- en nadat je de cola gebruikt. Oftewel: Doe de wc-deksel en de wc-bril omhoog en schrob de vlekken met de borstel. Breng vervolgens wat cola aan. Laat de Coca-Cola intrekken. Schrob nogmaals met de borstel en spoel de wc door om de vlekken weg te spoelen. Voilà, je toilet is weer blinkend schoon!

toiletpot reinigen, toiletpot schoonmaken, toilet schoonmaken, toilet ontkalken

ZIE OOK: Hij goot een fles azijn in het toilet. De reden? Dit werkt perfect!

Mocht je geen cola in huis hebben, dan kunnen sodawater en andere frisdranken ook goed werken. Doordat deze dranken gecarboniseerd zijn bevatten ze koolzuur, waardoor ze net als cola vlekken in de wc-pot kunnen verwijderen. In de onderstaande video zie je precies hoe je dit doet. Ik moet zeggen dat de wc-pot uit dit filmpje er niet heel erg vies uitzag, maar het gaat om het principe. Vond je dit simpele trucje handig, hou het dan niet voor jezelf – deel het met je vrienden op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!