Dit Is De Manier Waarop Een Verstopte Wc Wordt Ontstopt In Korea — En Het Is Briljant!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er is niets vervelender dan het hebben van een verstopte toilet. Meestal bel je een ontstoppingsdienst of ga je zelf aan de slag om de WC te ontstoppen, maar in Korea doen ze het net iets gemakkelijker.

Zodra de pot vol zit met WC-papier en andere viezigheid, pakt deze jongen er geen ontstopper bij om de boel te ontstoppen, maar maakt hij gebruik van een zelfklevende sticker genaamd “Pongtu”. Zonder in contact te komen met het water, plakt hij de zelfklevende sticker op de rand van het toilet, die zal dienen om de nodige druk te creëren. Zodra het water stijgt en hij de Pongtu op de toiletrand plakt, lijkt het alsof de sticker gaat barsten en de viezigheid overal terecht komt, maar wees niet bang!

toilet ontstoppen

ZIE OOK: Hij goot een hele fles azijn in zijn toilet. De reden? Dit werkt beter dan ik dacht.

Plaats simpelweg je hand op de Pongtu en begin met duwen; je zult zien dat het toilet direct ontstopt is. Dit werkt zelfs beter dan een normale ontstopper. Bekijk in de onderstaande video hoe dit precies werkt. Zou jij dit handige hulpmiddel ooit gebruiken? Laat het weten en vergeet deze video niet te delen om te zien wat jouw vrienden van deze uitvinding vinden!