Ze giet een emmer met heet water in het toilet. Het resultaat? Ik had GEEN idee!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Is je toilet verstopt maar kan je op het moment even geen ontstopper vinden? Dan ga je zeker iets hebben aan de volgende video van het bekende YouTube kanaal “Clean My Space”.

Leg als eerste een aantal handdoeken om het toilet heen, voor het geval er wat water naast valt. Doe vervolgens een klein kopje met afwasmiddel in het toilet. Gooi het toilet vervolgens vol met zoveel mogelijk heet water, waardoor hij net niet overstroomt. Wacht vervolgens 15-20 minuten. Het afwasmiddel zal op deze manier zijn weg vinden door de verstopping. Na 20 minuutjes zal je zien dat het waterniveau begint te dalen. Het is nu belangrijk dat je nog NIET doortrekt.

water

Vul de bak weer met zoveel heet water als mogelijk. Als dat eenmaal gedaan is kan je doortrekken. Was jij al op de hoogte van dit simpele trucje? Hiermee bespaar je niet alleen een hoop geld, het is ook nog eens ontzettend makkelijk voor het geval je toch geen ontstopper bij de hand hebt.Bekijk hieronder hoe je dit precies doet en deel deze handige tip met je vrienden op Facebook!