Hij Liep Over Een Bevroren Meer, Maar Toen Hij De Camera Recht Naar Beneden Richtte, Viel Mijn Mond Open!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wat doe je als je een glashelder bevroren meer in de bergen van Slowakije tegenkomt? Juist, er overheen lopen natuurlijk!

Bergbeklimmers Tomas Nunuk en zijn vriend liepen moederziel alleen door het Slowaakse Tatras gebergte toen ze dit kristalheldere meer vonden. Het water is hier zo helder dat elke rots onder hun voeten zichtbaar is en het bijna lijkt alsof ze in de lucht lopen. Het lijkt een wonder, maar het is puur natuur.

Sommige mensen beweren dat de video nep is omdat ze nog nooit zo’n helder bevroren meer hebben gezien. Volgens een toerist die vaak Slowakije heeft bezocht, is het wel degelijk echt. Hij vertelt dat het alleen mogelijk is wanneer de temperaturen heel snel dalen van relatief mild tot onder het vriespunt. Daarnaast moet er geen sneeuw zijn gevallen.

vakantie in slowakije, vakantie slowakije, reizen naar slowakije, wintersport slowakije, slowakije vakantie, reizen slowakije

ZIE OOK: Toeristen waren tijdens het peddelen de hemel aan het filmen, maar wacht tot je ziet wat er toen gebeurde!

Bekijk dit glasheldere meer in de video hieronder en oordeel zelf. Ben jij ook zo gefascineerd door de pracht van de natuur, vergeet deze video dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!