Een Hulpeloze Zebra Is Aan Het Verdrinken In De Rivier, Maar Kijk Naar De Verrassende Reactie Van Dit Nijlpaard!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het weet me altijd weer te verbazen wanneer twee compleet verschillende dieren het instinct laten zien om elkaar te helpen in een noodsituatie. Zo’n moment is vastgelegd in de video hieronder. We zien hoe een kudde zebra’s aan land probeert te komen terwijl ze door een Afrikaanse rivier zwemmen. De overtocht lijkt vlekkeloos te verlopen, totdat een kleine zebra vast komt te zitten in het water. Hij is moe en weet niet meer waar hij heen moet. De andere zebra’s hebben niet door dat hij vastzit en hij staat op het punt te verdrinken. Maar dan gebeurt er iets fascinerends…

Afrika safari

Uit het niks komt er een gigantisch nijlpaard naar hem toe. Het vriendelijke nijlpaard begeleid hem rustig naar het land, waar hij vervolgens even uit kan rusten. Het nijlpaard wijkt niet van zijn zijde. Wanneer de baby zebra eindelijk aan land is, komt hij vast te zitten tussen de grote stenen.

Het zorgzame nijlpaard blijft naast hem staan en gaat niet weg voordat de zebra veilig is. Uiteindelijk weet de baby zebra veilig aan land te komen dankzij de hulp van dit nijlpaard.

Dit is absoluut een reddingsvideo die je gezien moet hebben en de muziek onder de video maakt het nog mooier. Vond je deze hartverwarmende reddingsactie net zo mooi als wij, vergeet dit filmpje dan niet te DELEN met alle dierenliefhebbers op Facebook!