Toen Deze Puppy Verlamd Raakte, Gooide Zijn Familie Hem Uit Huis. Maar Wat Er Toen Gebeurde Zal Je Hart Verwarmen.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen Zeus zes maanden oud was, begon hij te lijden aan een aantal vreemde verschijnselen. Zijn baasjes zagen ook dat hij een kleine bult op zijn lichaam had, en dat werden er steeds meer. Langzamerhand begon hij verlamd te raken. In plaats van Zeus naar een dierenarts te brengen en hem de zorg te bieden die hij verdiende, besloten ze dat ze geen ‘gehandicapte hond’ meer wilden en dumpte ze hem in een overvol dierenasiel in Oklahoma. Gelukkig hoefde Zeus daar niet lang te wachten op hulp, want de plaatselijke dierenbescherming was snel ter plaatse en nam de zorg op zich. Een hartverwarmend verhaal dat laat zien dat er gelukkig nog goede mensen op de wereld zijn.

Lynda Kuether, zijn nieuwe baasje, bracht Zeus naar een dierenarts. Hij legde uit dat de verlamming waarschijnlijk was veroorzaakt door een virus.

hond

Ze gaven hem antibiotica en fysieke hulp waarna hij snel begon te herstellen.

hond-2

Zijn revalidatie begon in een zwembad. Zeus was niet in staat om zelf te bewegen in het water, dus moesten ze zijn ledematen handmatig strekken.

revalidatie

Al snel was hij sterk genoeg om op eigen kracht te zwemmen.

zwemmen

Langzamerhand begon hij weer te lopen.

hond-lopen

Toen hij genoeg spierkracht had opgebouwd, riep Kuether zijn Facebook vrienden massaal op om een donatie te doen voor een rolstoel. Hij had uiteindelijk maar drie dagen nodig om het geld bij elkaar te krijgen.

hond-rolstoel

Het was een moeilijke periode voor Zeus, maar hij heeft het gered en kan inmiddels weer lopen. Geef nooit op!

hond-kan-lopen

Kuether en haar vrouw, Jennifer LeDuc, hebben Zeus officieel geadopteerd en zijn trots dat ze nu kunnen zeggen dat hij weer kan lopen, rennen en traplopen op eigen kracht. “Hij is zelfs in staat om boterhammen van je bord te stelen” vertelt Kuether. Hij heeft nog steeds therapie nodig, maar zijn trotse ouders hebben nooit spijt gehad van hun keuze om hem een tweede kans te geven. Bekijk hieronder wat Zeus allemaal heeft meegemaakt tijdens de lange weg van revalidatie: