Twee Verwaarloosde Tijgers Zien Water Voor De Eerste Keer – En Het Is Hartverwarmend.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maak kennis met Carli en Lily, twee tijgers die in beslag werden genomen door de dierenbescherming in de Verenigde Staten. Ze waren er niet best aan toe en waren ernstig ondervoed, angstig, verwaarloosd en hadden hun hele leven alleen maar in een kooi gezeten, iets waar tijgers absoluut niet thuishoren. Gelukkig wist het International Fund for Animal Welfare (IFAW) ze vrij te krijgen en zocht een nieuw onderkomen voor deze twee kanjers. De tijgers waren onderdeel van 19 exotische dieren die een jaar geleden werden gered uit een faciliteit in New York.

tijger-in-verblijf

In deze hartverwarmende video zie je hoe de tijgers in hun nieuwe onderkomen worden vrijgelaten. Hier leerden ze voor het eerst zwemmen. In het verblijf zijn camera’s opgehangen zodat je goed ziet hoe de twee dieren reageren op hun eerste wateravontuur.

Hoewel het vele water in de eerste instantie afschrikt, neemt Lily een duik. Tijger Carli vindt het allemaal nog wat eng en moet erg wennen, maar je ziet goed dat haar maatje haar probeert over te halen ook in het water te springen.

Inmiddels maken de dieren het goed en brengen ze hun tijd door in de ‘Safe Haven Rescue Zoo’ in Nevada. Een fantastische video je we je niet willen onthouden!