Ze zit in een bad, klaar om haar baby ter wereld te brengen. Maar een moment later gebeurd er een WONDER!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er is misschien niets bijzonders, intens en wonderbaarlijk als een bevalling van een baby.

Dit is natuurlijk een extreem pijnlijke ervaring, met een vrouw die het vaak uit moet schreeuwen van de pijn, terwijl haar partner naast haar zit. MAar de waarheid luidt dat de bevalling van een baby voor iedereen een totaal andere ervaring is. De onderstaande video laat dat goed zien. Sterker nog, als je deze video bekijkt, lijkt het alsof de bevalling allesbehalve een extreem pijnlijke en moeilijke ervaring is. Zelfs de doktoren waren geshockeerd hoe makkelijke deze bevalling was.

bevalling

De originele video is op 3 september gepubliceerd, en is inmiddels al meer dan 16 miljoen (!!) keer bekeken. Voordat je deze video gaat bekijken moet ik erbij zeggen:

Dit zijn beelden van een echte bevalling, dus als je niet tegen deze beelden kan, raad ik aan om deze video NIET te bekijken.

Deze videobeelden van de thuisbevalling van Audra Lynn uit Orange County, California liet miljoenen mensen wereldwijd sprakeloos achter. JE ziet in de video dat Audra en haar partner bij elkaar zitten bij wat lijkt een opblaasbaar zwembadje. Beiden zitten ze kalm en stilletjes. Maar dan komt Audra’s samentrekken. Dan neemt ze en paar keer diep adem, en daar is de baby!

“Mijn zoon, mijn zoon!: Zegt ze met grote emotie.

Bekijk de bijzondere video hieronder!