Ze Introduceren Hun ‘Hulpeloze’ Zoon Aan Een Hond, Maar Toen DIT Gebeurde Hield Ik Het Niet Droog.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Caleb Howard was slechts 6 jaar oud toen een frontale autobotsing hem achterliet met gebroken botten en traumatisch hersenletsel. Zijn ouders wisten niet hoe snel en of hij überhaupt wel in staat zou zijn om te herstellen. Caleb’s vooruitgang kwam maar niet op gang en zijn ouders werden alleen maar moedelozer.

Op een dag werd hen een voorstel gedaan dat een hond genaamd Colonel hem kwam ondersteunen als therapiehond. Zijn ouders waren wanhopig op zoek naar een oplossing, dus stemden ze hiermee in.

therapiehond

De onderstaande video volgt de reis die Caleb en Colonel hebben gemaakt. Je ziet een onmiddellijke vooruitgang in Caleb’s bewustzijn en hoe deze relatie een keerpunt betekende voor zijn familie. Ze kregen langzaam maar zeker het geloof terug dat hij op een dag compleet zou herstellen. Caleb leerde om controle te krijgen over zijn handen door samen met zijn therapiehond met een balletje te spelen. Hij kreeg zijn mobiliteit terug door wandelingen te maken en hij was in zeer lange tijd niet zo actief geweest als nu.

Colonel de therapiehond heeft ervoor gezorgd dat Caleb zijn vreugde weer terug heeft. Wie had gedacht dat deze speciale hond de sleutel zou zijn tot Caleb’s herstel? Deze video werd in 2009 op YouTube geplaatst, maar dat maakt het niet minder krachtig.

Bekijk de emotionele en hartverwarmende video hieronder en vergeet dit niet te delen met alle hondenliefhebbers op Facebook.