Dierenverzorgster Schoor Deze Dakloze Hond, Maar Wat Ze Onder Zijn Vacht Vond? Hartverscheurend.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Hondje Charlie, een jonge terriër mix, werd langs de weg gevonden en moest zo snel mogelijk opgevangen en verzorgd worden. Daarnaast was het van levensbelang dat hij snel werd geadopteerd, want anders zou hij door de opvang worden gedood.

Charlie zat helemaal onder klitten en de klitten op zijn kop waren zelfs vervilt. Gelukkig werd hij op tijd naar een speciaal hondentrimsalon in Hollywood gebracht.

Zij gaven Charlie de make-over die hij nodig had om een nieuw baasje te vinden.

hondentrimsalon hondentrimmer trimsalon hond

Tijdens het scheren kun je goed de wonden zien die hij heeft opgelopen. Het was voor hem van levensbelang dat hij deze make-over zou krijgen en in het onderstaande filmpje kan je zien hoe de metamorfose tot stand kwam en hoe Charlie er uiteindelijk mooier uit is gekomen. Het mobiele trimsalon “Hollywood Grooming” en The Pet Collective zorgen ervoor dat honden zoals Charlie een make-over krijgen waardoor de kans dat ze snel een baasje vinden enorm stijgt.

Dankzij de make-over die dit trimsalon bereid was om te geven heeft Charlie uiteindelijk een nieuw, liefdevol baasje gevonden. Bekijk hieronder de ongelooflijke transformatie die Charlie heeft doorgemaakt en vergeet dit verhaal niet te DELEN met alle hondenliefhebbers op Facebook!