De Bek Van Deze Hond Was Helemaal Afgebonden, Maar Nu Neemt Ze Wraak. Ze Is Onherkenbaar!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In juli raakte de wereld in shock door de afschuwelijke krantenkoppen over het misbruik van de Staffordshire Bull Terriër genaamd Caitlyn.

Haar laatste eigenaar had haar bek afgebonden met tape, en de foto, waarop haar intens droevige ogen en afgeknepen bek te zien waren, verspreidde zich snel over het internet. Ook de Charleston Animal Society (CAS) zag de afschuwelijke foto voorbij komen. Daarop besloot de organisatie haar te helpen. “Toen we de tape openmaakte, deed ze haar bek open en schreeuwde ze van de pijn,” zegt Aldwin Roman van CAS. Er waren een aantal ingrijpende operaties nodig om haar misvormde gezicht te herstellen, maar de lange weg naar herstel was ingezet.

terrier

ZIE OOK: 3 honden zitten naast elkaar op de bank, maar blijf goed naar de allerkleinste kijken…

“Voor mij is haar litteken het bewijs dat zij overwon”, zegt Kay Hyman van CAS met tranen in haar ogen. “Zij won. Ongeacht wat hij met haar deed, zij is de winnaar.” Sinds haar redding is Caitlyn verandert van slachtoffer in een trotse ambassadeur van de strijd tegen dierenmishandeling. Als dank voor de harde strijd kreeg ze een cadeau; een hele bijzondere feestdag waarin zij alles mocht doen wat ze leuk vond! Op deze dag kreeg ze de kans om eens lekker verwend te worden. Je kunt aan haar ogen zien hoe gelukkig ze is, en we kunnen niet geloven dat ze dezelfde hond is van de foto uit juli.