Is jouw telefoonscherm ook altijd zo vies? Op deze manier is jouw telefoonscherm altijd BRANDSCHOON!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Iedereen kent dit probleem wel: je pakt je telefoon en denkt bij jezelf: ‘wat heb ik gedaan dat mijn scherm zo vies is geworden?’ Hier zijn verschillende redenen voor te vinden. Zoek je hier een passende oplossing voor? Zoek dan niet verder! Onze vrienden van Handig hebben namelijk een aantal handige tips op een rijtje gezet hoe je dit kan voorkomen en/of oplossen.

scherm

Maar hoe komt mijn scherm dan zo vies?

Het is normaal dat je scherm niet voor altijd mooi en schoon blijft. Je stopt je smartphone immers in je jas, tas of broekzak. Het is natuurlijk erg vervelend als je scherm op den duur niet meer goed leesbaar is door krasjes of vette vingers. Stof, vlekken en viezigheid kun je vrij makkelijk van je scherm verwijderen. Op ten duur zal dit wel moeilijker gaan, dus vergeet zeker niet de video te bekijken!

Wees gewoon wat voorzichtiger

Een vies scherm is erg vervelend, maar nog niet zo vervelend als een smartphone die het niet meer doet. Daarom is het verstandig om bij het schoonmaken altijd voorzichtig te zijn. Begin je aan de grote schoonmaak? Schakel dan om te beginnen eerst je smartphone uit. Hiermee voorkom je dat je scherm kapot gaat.

Maar dat is nog lang niet alles! Onze vrienden van Handig hebben namelijk drie tips voor jullie op een rijtje gezet waardoor je telefoon er zo goed als nieuw uit zal zien.

Je kan je natuurlijk ook direct abonneren op hun Youtube kanaal. Dat kan HIER en HIER!

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!