Laadt je telefoon slecht of helemaal niet meer op? DIT is de oplossing!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Je kent het wel, je stopt je telefoon in de oplader, gaat slapen en je telefoon is niet, of niet helemaal opgeladen.. Of je stopt je telefoon overdag in de oplader en je telefoon is niet opgeladen.

Nu raken veel mensen direct in paniek als dit het geval is, maar ik kan je vertellen: dat is helemaal nergens voor nodig! Er is namelijk een simpele en snelle oplossing om te voorkomen dat dit gebeurt. De mannen van ‘Handig’ helpen ons daar een handje bij. Kijk maar eens mee naar de onderstaande video. Dit ga je leuk vinden!

telefoon

Dit probleem komt steeds vaker voor, en dat ligt vaak niet eens aan je telefoon! Het komt vaak door restjes die in het laadpunt van je telefoon blijven zitten. Dus denk je dat je telefoon stuk is omdat hij niet meer oplaad? Bekijk dan eerst even dit filmpje voordat je naar een dure smartphone winkel gaat om je telefoon te laten repareren!

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...