Ze Gooien Straatstenen In Deze Gigantische Machine. Wat Er Aan De Andere Kant Uit Komt? WOW

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Zelfs al ben je geen tegelzetter of stratenmaker, dan is het toch de moeite waard om deze ingenieuze uitvinding te bekijken in de clip hieronder!

Heb je in jouw tuin nog een aantal stenen liggen die echt een keer gelegd moeten worden en zoek je naar een manier om dat sneller te doen dan met de hand? En heb je daarnaast nog ergens €50,000 liggen? Zelfs al is je antwoord op al deze vragen “Nee”, dan is het tóch de moeite waard om deze gigantische machine van dichtbij te bekijken! Met de komst van de ‘Tiger Stone’ machine is het beeld van de stratenmakers totaal veranderd. Het is een zes meter brede machine waarmee je een straat in één keer perfect kunt bestraten.

 straatstenen straatklinkers klinkers tegels bestrating sierbestrating tegelzetter vloer tegelwerken bestraten machine

De Tiger Stone neemt een hoop van de lichamelijke belasting van stratenmakers weg doordat het bestraten met de machine vrijwel volledig wordt geautomatiseerd. Het eindresultaat is dat de stenen meteen strak opgesloten liggen tussen de trottoirbanden. De straat is in één keer perfect afgewerkt en er ligt naderhand geen rommel op de weg.

Op deze manier leg je stenen of tegels vier keer sneller aan dan met de hand! Bekijk in de onderstaande video hoe de Tiger Stone werkt en DEEL deze uitvinding met al je vrienden op Facebook als je dit een ingenieuze uitvinding vindt!