Te Schattig: Mama Neemt Op Hoe De Hond Haar Zieke Zoontje Vertroeteld.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Mama bleef een dagje thuis om voor haar zieke zoon te zorgen. Maar toen kwam ze erachter dat iemand anders die taak al had overgenomen…

Alles aan deze video is schattig en toen we hem zagen vonden we hem te mooi om hem niet met jullie te delen. Toen mama’s kleine zoon Carter zich niet zo lekker voelde besloot ze om lekker thuis te blijven zodat ze voor hem kon zorgen. Ze ging even naar de keuken, maar toen ze terugkwam zag ze iets hartverwarmends wat we jullie niet willen onthouden!

zieke-zoon-en-hond-op-de-bank

Toby de hond had de zorg op zich genomen en samen lagen hond en zoon heerlijk warm op de bank. Toby is geadopteerd door de familie Crouch, nadat hij jarenlang verwaarloosd is door zijn vorige eigenaar. Hij leefde op straat voor een lokale bank. Het koppel kreeg net na de hond ook hun eerste kindje en de twee zijn nu onafscheidelijk. Carter, hun zoontje ligt ziek op de bank en in deze video zie je dat de hond bij hem komt liggen en zijn poot om hem heen slaat. De hond wil het jongetje helpen en het is hartverwarmend om te zien. Carter kijkt naar zijn favoriete cartoon waarvan de titelsong luidt: vrienden helpen elkaar. En dat doen ze! Toby heeft duidelijk goed opgelet tijdens het kijken. Hier bij Viralmundo weten we dat het moeilijk is om niet te lachen bij video’s zoals deze; ze zijn gewoon te mooi. Bekijk hieronder hoe Carter en Toby samen hun tijd doorbrengen. Hartverwarmend!