Zijn je schoenen te klein, of ben je ze simpelweg ontgroeit? Maak je geen zorgen. Met deze tip heb je daar NOOIT meer last van!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Stel je eens voor: Je bent in je favoriete schoenenwinkel, en daar zie je ze plotseling. Je droomschoenen zitten je met 50% korting aan te staren. Helaas zit jouw maat er niet meer bij. Tóch kan je ze niet laten liggen en besluit je ze te kopen.

Je was helemaal verblind door de pracht van de schoenen en merkt pas bij thuiskomst op dat ze eigenlijk een maatje te klein zijn. Gelukkig hebben wij DE tip waarmee je je schoenen tot wel 1 maat kan vergroten! Op deze manier hoef je niet terug naar de winkel om de schoenen om te ruilen. Ook hoef je je schoenen niet terug te sturen naar de webshop waar je ze vandaan hebt gehaald. Onze vrienden van handig voorzien ons in de volgende video van de tip die ons leven allemaal een stukje makkelijker zal maken.

schoenen

Er gaat momenteel een tip rond op het internet die vertelt dat je je schoener wijder kunt maken doormiddel van invriezing. Deze manier raden wij iedereen af. De kou kan er namelijk voor zorgen dat de schoenen kapot kunnen gaan. In sommige gevallen zal dit ongetwijfeld werken, maar we willen natuurlijk geen enkel risico nemen. Je moet te krappe schoenen namelijk niet bestrijden met kou, maar het warmte!

Onze vrienden van Handig voorzien ons in deze video van de tip die wij allemaal kunnen gebruiken. Kijk maar eens mee!

Abonneer je op het Youtube kanaal van Handig:

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!