2-jarig meisje ziet een vrouw op straat tapdansen. Maar blijf goed letten op zijn voeten… Fantastisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Tapdansen is een vorm van dans waarbij ritmische klanken worden gemaakt door tikken op de grond met metalen plaatjes aan de schoenzolen en onder de tenen. De danser doet daarmee aan een vorm van percussie.

Kinderen zijn op zoveel verschillende manieren bijzonder. Een van de bijzonderste dingen is hoe zij bepaalde situaties benaderen op een spontane manier, zonder ook maar een greintje over zichzelf te oordelen. Het is altijd mooi om te zien hoe natuurlijk ze zich gedragen, zoals het 2-jarige meisje uit dit verhaal. De video speelt zich af in het Ierse stadje Galway. Ze was samen met haar ouders op pad toen ze plotseling een vrouw zagen tapdansen op traditionele Ierse muziek.

tapdansen

Al snel werd het kleine meisje betovert door de danspassen van de vrouw, en schaamde zich daarom niet om gewoon lekker mee te dansen!

Momenten later begaf het meisje zich, samen met de danseres in het midden van de straat. Ze probeert de passen van de vrouw perfect na te doen, en ik moet eerlijk zeggen… Het is een natuurtalent!

Dit is gewoon ZO schattig!

DIT MOET JE ZIEN
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!