Deze zelfgemaakte tandpasta verhelpt tandvleesaandoeningen en maakt tanden witter!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Sommige doe-het-zelf beauty professionals claimen dat er een simpel huishoudelijk product bestaat waarvan je prachtige witte tanden krijgt: kurkuma.

Veel mensen maken nog steeds gebruik van tanden bleek producten. Maar krijg je echt waar je voor betaalt? Is het het waard om je tanden te beschadigen met al die bleek producten die vol zitten met chemicaliën?

Oké, op korte termijn zullen ze misschien werken, maar op lange termijn hou je er alleen maar schade aan over. Moeder Natuur biedt tal van oplossingen tegen alledaagse kwaaltjes en het bleken van je tanden is daar geen uitzondering op. Ik gebruik kurkuma al een tijdje voor het bleken van mijn tanden en het werkt perfect!

tanden bleken

In deze video maakt Drew een pasta van kokosnoot olie, pepermuntolie, en het geheime ingrediënt— kurkuma — om zijn tanden te bleken voor de camera. Deze techniek om je tanden te bleken is simpel, goedkoop en makkelijk te maken.

Voor het geval je een of meerdere producten niet in huis hebt; Kurkuma is hier te verkrijgen, pepermuntolie (verschillende varianten) wordt hier aangeboden en kokosnoot olie kun je het beste hier kopen.

Bekijk het resultaat in de video. Ben jij van plan om dit te gaan proberen? Laat het weten in de reacties en vergeet dit artikel niet te delen met je vrienden op Facebook!