Als Je Nooit Meer Gele Tanden Wilt Hebben, Dan Moet Je Dit Geweldige Trucje Eens Proberen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het hebben van een witte glimlach is belangrijker dan je denkt. Tanden zijn je visitekaartje en vaak laat je glimlach de eerste indruk achter.

Wanneer je tanden wit zijn, heeft dat zeker een positief effect. Helaas worden onze tanden al snel weer geel door producten zoals koffie, nicotine en snoepgoed. Gelukkig bestaat er een eenvoudige en volledig natuurlijke truc om je tanden weer stralend wit te maken, zelfs als ze helemaal vergeeld zijn. Vergeet de prijzige tandpasta’s en bleekmiddelen, deze zorgen alleen maar voor meer schade aan je tanden. De truc zit hem in het gebruik van koolstofcapsules. Alles wat je dus nodig hebt zijn koolstofcapsules en een aparte tandenborstel. Lees hieronder hoe je te werk gaat.

tanden bleken

Zo werkt het

Maak je tandenborstel eerst even nat en breek dan de capsules voorzichtig open. Breng de inhoud aan op je tandenborstel. Leg er voor de zekerheid even een papiertje onder om te voorkomen dat alles onder zit. Nu is het tijd om grondig te schrobben. Poets je tanden zoals je dat normaal gesproken zou doen; in cirkeltjes en vergeet de achterkant van je tanden niet. Houd er rekening mee dat dit nogal poederig kan aanvoelen, maar laat je er niet door weerhouden.

witte tanden

Het resultaat

Poets voor circa 3 tot 4 minuten en spoel daarna goed. Voilà, je tanden zullen er een stuk witter uitzien! Probeer het zelf maar eens. Dit is slechts één van de beschikbare natuurlijke methodes om je tanden witter te maken, en het beste is dat je geen dure behandelingen hoeft te ondergaan. Even geleden schreven we ook een artikel over een andere slimme methode om je tanden op natuurlijke wijze te bleken, dat artikel kun je hier teruglezen.

Vergeet dit bericht niet te delen met iedereen die je kent – je zult er zeker enkele vrienden of familieleden mee helpen!