Zijn moeder scheidde hem van zijn broers en zussen. Hij breekt in tranen uit als hij DIT hoort.. Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Nadat Latesha de moeilijkste jaren uit haar leven achter zich had gelaten, kreeg ze een opmerkelijk uitnodiging in de talkshow van Steve Harvey. Deze uitnodiging gaf haar hoop voor de toekomst.

De beroemde tv persoonlijkheid nodigde Latesha uit in zijn talkshow, waar ze vertelde dat haar terugkomende hartklachten resulteerde in ontslag van haar werk. Niet alleen moest ze haar huis en auto verkopen, ze moest haar kinderen van de leeftijden 10 t/m 14 afstaan. “Dat was zonder twijfel het moeilijkste voor mij,” aldus Latesha, die op dat moment vecht tegen haar tranen. “Ik moest ze laten gaan.” Harvey, die ooit een alleenstaande moeder een makeover gaf en een andere een huur-vrij huis, twijfelde geen moment om deze radeloze moeder op weg te helpen naar een betere toekomst.

tranen

Als eerst werd Latesha herenigd met alle vier haar kinderen. Maar daar hield de verrassing nog (lang) niet op. Ze kreeg ook nog eens twee cheques met een totaalwaarde van maar liefs 25.000 Dollar om haar huur te kunnen betalen. Maar er was nog iets. Bekijk het emotionele moment van Latesha en haar kinderen in de onderstaande video. Ik kon het bijna niet droog houden.. Wat een prachtig moment!