Country meisje loopt het podium op, maar wanneer ze DIT zingt? Het publiek gaat los!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er komen ieder seizoen zoveel spectaculaire zangers en zangeressen boven drijven bij de bekende talentenjacht “Got Talent,” en dit meisje is daar één van.

Het verbaast mij iedere keer weer hoeveel getalenteerde jongens en meisjes zich aanmelden, om zich op deze manier aan het grote publiek te laten zien. Natuurlijk is het voor de kandidaten erg spannend om je kwaliteiten te laten zien aan deze bekende juryleden. De kunst is dan ook om je zenuwen niet de overhand te laten nemen. Vooral voor Simon Cowell, die ieder seizoen weer bewijst enorm kritisch te zijn. De show is niet bedoeld voor één bepaald type talent, vandaar dat de juryleden aan de lopende band verrast worden met de meest uiteenlopende acts.

zingen

Toen dit meisje het podium betrad met haar gitaar, werd er al vrij snel duidelijk wat ze precies zou gaan doen. De juryleden waren erg benieuwd hoe ze het er vanaf zou brengen. Toen de 12-jarige Kadie Lynn echter het podium op kwam lopen, leek ze in de eerste instantie alles behalve zenuwachtig. Zodra ze begint met zingen laat ze iedereen in de zaal met open mond achter! Bekijk haar indrukwekkende optreden hieronder.