Jurylid rolt om van het lachen als DIT wordt gezongen op het podium. Wat het is? Hilarisch!!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het maakt niet uit hoe oud je bent, waar je vandaan komt of wat je doet, het zal altijd belangrijk blijven om om te gaan met verveling.

Vandaag de dag zijn er zoveel verschillende afleidingen als je het over vermaak hebt. Neem bijvoorbeeld de televisie of het internet. Maar soms is het niet erg om even alles links te laten liggen en een momentje voor jezelf te hebben. Het lijkt erop dat de 54-jarige Christopher dat advies voor lief nam toen hij zijn act bedacht voor deze talentenjacht. Ondanks dat hij lid is van een 5-koppige groep, is er geen twijfel over mogelijk dat hij de lakens uitdeelt. Het vergt veel moed om het podium van ‘Got Talent’ te betreden, maar het vergt zelfs nog meer moed om het helemaal alleen te doen.

jurylid

Vaak voelt het alsof de juryleden aan het wachten zijn om de grote buzzer te drukken, maar Christopher liet zich niet van zijn stuk brengen en pakte zijn moment. Hij liep het podium op, en liep er vervolgens snel weer af. Het hele publiek was nogal verward, maar seconden later breekt iedereen in lachen uit.

Hij komt het podium oplopen met wat lijkt een zelfgemaakte constructie van poppen. De vier poppen zitten allemaal vastgemaakt aan een speciaal frame, dat mee beweegt met alles wat Christopher doet. Ik geloof mijn ogen niet.. Ik kan gewoon NIET stoppen met lachen!