Hij geeft aan de juryleden toe dat hij al 6 jaar dakloos is. Maar wanneer hij zijn mond opent om te zingen? WAUW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wereldwijd zijn er miljoenen mensen die het geweldig vinden om naar allerlei verschillende soorten talentenjachten te kijken.

Niet zo gek ook als je erover nadenkt. De kans om een nieuw supertalent te zien schitteren is ook ontzettend bevredigend. Sommigen van de deelnemers hebben zelfs nog nooit voet gezet op een podium! Zoals de jongen uit de video die je zo gaat bekijken. hij werd geprezen door zijn uitzonderlijke performance. Robbie Hance is 26 jaar oud, en hij staat op het punt om de juryleden van de X-factor een onvergetelijke ervaring te geven, met een bijzonder verhaal dat erachter schuilt. De manier waarop Robbie praat over zijn muziek is bijzonder.

dakloos

De manier waarop Robbie praat over zijn muziek is bijzonder. De passie spat er gewoon vanaf. Iedere noot die hij zingt voel je de emotie die erbij komt kijken. Nadat de juryleden hem hebben horen zingen en gitaar spelen, zijn ze enthousiast over zijn potentieel. Maar wat zijn verhaal nog spannender maakt, is dat Robbie de laatste 6 jaar het niet makkelijk heeft gehad.

Wat hij aan zowel de juryleden als miljoenen kijkers wereldwijd verteld? Ik kreeg tranen in mijn ogen toen ik het voor de eerste keer zag. Zijn optreden gaf mij kippenvel over mijn hele lichaam. Deze man verdient een glansrijke toekomst!