Als hij het podium oploopt weet niemand wat hij moet verwachten. Maar als zijn act begint? WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Mensen komen steeds vaker met de gekste ideeën om hun speciale talent aan de wereld te laten zien. Alles kan een talent zijn, als je er maar hard genoeg voor werkt.

En als je er goed genoeg voor bent, ligt de wereld aan je voeten! Mensen die bekend zijn met de kunst van entertainment weten hoe moeilijk het is om door te breken in deze moeilijke industrie. Niet alleen moet je weten hoe je het publiek moet imponeren, je moet ook een showman zijn en een gun factor hebben. Maar soms brengt een performer ook iets nieuws naar het podium, iets wat nog nooit iemand gezien heeft. Toen deze mimespeler het podium opliep bij America’s Got Talent, dachten de meeste mensen in het publiek dat het weer eens hetzelfde liedje zou worden.

talent

Iedereen leek sceptisch op dat moment. De man kon zichzelf geeneens introduceren! Maar toen de “Tape Face Boy” zijn act begon, lag iedereen in de zaal aan zijn voeten. De combinatie van cabaret, zijn mime act en muziek maken deze performance tot een pareltje. Bekijk de geweldige video hieronder!