Oude Dame Loopt Met Haar Boodschappen Door De Regen, Maar Kijk Wat Deze Man Vervolgens Doet.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Afgelopen weekend zag supermarktmedewerker Aaron Sanders hoe een oudere dame naar haar auto probeerde te lopen terwijl ze haar boodschappen in de ene hand had en een kleine paraplu in de andere. Het regende hard en Aaron vond dat hij zo snel mogelijk moest helpen. Hij snelde naar de oudere dame toe en vroeg of hij kon helpen. De dame zei dat ze geen hulp nodig had, maar Aaron wilde niet dat ze nat werd. Aaron’s collega, Violet, kon niet anders dan een foto nemen van zijn goede daad. Hij hield de paraplu boven haar hoofd en liep een stukje met haar mee, totdat ze samen bij haar auto aankwamen. Het regende zo hard dat de oudere dame hem stevig vasthield om te zorgen dat ook hij niet nat werd.

winkelwagen supermarkt boodschappen

“Nadat ik de vrouw had geholpen en terug kwam naar de supermarkt, stonden er allemaal mensen voor me te klappen,” vertelde Aaron aan een nieuwszender. Violet zette de foto vervolgens op internet en hij ging al snel viraal. De batterij van haar telefoon was binnen een uur leeg omdat ze zoveel berichten binnenkreeg van vrienden en onbekenden die geraakt waren door Aaron’s goedhartige gebaar.

Aan wie heeft Aaron zijn zorgzaamheid te danken? “Aan mijn moeder,” vertelt hij. “Ze stond altijd voor me klaar en zorgde ervoor dat ik altijd te eten had, ook al at zij zelf dan niks. Mijn respect gaat naar haar uit.” Zelfs de simpelste daden van vriendelijk kunnen de meeste impact achterlaten. Bekijk hieronder het nieuwsbericht van Aaron’s goede daad en DEEL het door met al je vrienden op Facebook!