Studenten kopen een oude bank voor 20 dollar en vinden hierin het fortuin van een weduwe!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In 2014 doen drie studenten van The State University van New York een enorme ontdekking.

Ze kochten een bank bij een tweedehandswinkel. Het was een oud ding wat zijn beste tijd wel had gehad. De studenten konden de bank nog goed gebruiken en maakte het niet uit dat hij was ingezakt en hier en daar een vlek en een scheur had. Het was de enige bank die in de huiskamer van het studentenhuis paste dus namen ze hem mee. Ze hadden geen idee dat de bank die zij voor 20 dollar hadden gekocht een klein fortuin in zich mee droeg!

bank

Er gaan twee maanden voorbij tot op een dag Reese, Cally en Lara samen een film kijken. Terwijl ze op de bank zitten voelen ze iets raars in de kussens. Eerst denken ze dat er plasticzakken in de leuningen zitten. Omdat ze zich eraan beginnen te irriteren besluiten ze in de leuning van de bank te kijken.

Ze doen de rits van het kussen open en halen er 4000 dollar uit! Het zit in een envelop in briefjes van 20. Na nog meer speurwerk vinden ze nog meer enveloppen. In totaal zit er 40.000 dollar in de bank!

De studenten kunnen niet geloven wat ze net hebben ontdekt. Maar net wanneer ze beginnen weg te dromen over wat ze allemaal met dit enorme bedrag kunnen doen vinden ze een bankafschrift. Hierop staat de naam van de vorige eigenaar van de bank. De studenten weten wat ze nu moeten doen.

Ze besluiten het geld terug te geven aan de rechtvaardige eigenaar. Het blijkt een dame van 91 jaar oud te zijn! Samen met haar echtgenoot had ze 30 jaar lang gespaard voor haar oude dag. In plaats van het geld naar de bank te brengen stopten ze het in hun eigen bank.

Haar man is eerder dat jaar overleden en de vrouw werd geopereerd aan haar rug. Ze is daarom op de bank gaan slapen in plaats van in haar bed. De dochter en kleindochter van de vrouw maakte zich zorgen en kochten als verrassing een nieuwe slaapbank! De oude bank brachten ze naar de tweedehandswinkel. Maar ze hadden geen idee dat het pensioen van hun oma en moeder in de bank verstopt zat!

De vrouw was dolgelukkig toen de studenten haar het geld terug gaven. Ze had niet verwacht haar geld ooit nog terug te zien. Als beloning gaf ze de studenten 1000 dollar!

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!