Deze struisvogel heeft een hele belangrijke taak, GEWELDIG!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ze zeggen wel eens dat vrienden in alle vormen en maten komen. Deze ongewone vriendschap bewijst dit maar weer eens!

Jotto de baby olifant was slechts 1 maand oud toen hij in een out viel. Zijn moeder en familie kreeg hem niet meer uit het gat omhoog en moesten hem achterlaten! De kleine Jotto was dus al op hele jonge leeftijd gescheiden van zijn familie.. Gelukkig werd hij gevonden door leden van het David Shelldrick Wildlife Trust. Zij brachten hem naar het weeshuis voor wilde olifanten in Kenia. Hier kan hij rustig opgroeien tot hij groot en sterk genoeg is om weer de wilde natuur in te gaan.

oli-1

De verzorgers hadden nooit verwacht wie Jotto als zijn beste vriend in de opvang zou kiezen. Hoewel er nog veel meer jonge olifantjes in de opvang rondlopen kiest Jotto voor Pea. Pea is geen olifant maar een struisvogel!

oli-2

Pea is zelf ook gered toen de verzorgers een oproep kregen van een kleine olifant in nood. Op de plek van bestemming zagen ze de toen nog kleine Pea en haar broer Pod zonder hun moeder. Ze besloten de broer en zus mee te nemen naar de opvang. Pod loopt inmiddels weer vrolijk rond in de vrije natuur samen met andere struisvogels. Voor Pea is dit een ander verhaal. Zij is niet uit de opvang weg te krijgen en voelt zich helemaal thuis tussen de olifanten!

oli-3

Verzorgers denken dat Pea niet doorheeft dat ze geen olifant is maar een struisvogel. Ze voelt zich helemaal onderdeel van de kudde en is meer dan gelukkig wanneer ze tegen een baby olifant aan kan kruipen om even lekker te knuffelen. Vooral Jotto kan geen genoeg krijgen van de knuffels van Pea en de twee zijn onafscheidelijk!

oli-4

oli-5

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!