Nadat ik DIT heb gezien, knoop ik mijn stropdas nooit meer op een andere manier. Dit is ZO simpel…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een stropdas knopen of strikken kan voor veel mensen nogal eens lastig zijn. Geen paniek, want de CrazyRussianHacker laat zien hoe je dit op een snelle manier doet!

De juiste knoop is van verschillende factoren afhankelijk; de vorm van het gezicht en de nek, het type overhemd, het type boord en natuurlijk de stropdas zelf. Als je eenmaal de juiste knoop hebt gevonden, komt voor veel mensen het meest ingewikkelde gedeelte: het daadwerkelijk knopen of strikken van de stropdas. Zoals je in de video kunt zien, is het eigenlijk niet zo moeilijk. Het is zelfs mogelijk om je stropdas te knopen in slechts 14 seconden! Natuurlijk zijn er meerdere manieren om dit te doen voor verschillende knopen, maar dit is zeker een van de snelste en makkelijkste manieren.

stropdas

Wat vind jij van dit trucje? Ga jij hem gebruiken of heb je misschien nog wel een betere tip? Laat het weten en vergeet deze handige video niet te delen met je vrienden op Facebook — ik weet zeker dat je er veel mannen mee zult helpen!