Je stropdas strikken binnen seconden! Lijkt onmogelijk? Kijk maar eens mee.. Dit is ZO handig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ben jij zo iemand die zijn stropdassen gewoon maar gestrikt laat? Ik in ieder geval wel.. Die ene truc waarbij je je stropdas op een slimme en snelle manier kan strikken heeft tot nu toe even op zich laten wachten.

Dit schijnt nog een groot probleem te zijn voor veel jonge mannen. Een grote reden hiervoor is dat steeds meer jonge mannen geen pak meer hoeven te dragen tijdens het werk. De sfeer op de werkvloer wordt steeds losser. Echter, het strikken van een stropdas is iets wat iedere man moet kunnen (naar mijn mening). Vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar de beste (en handigste) manier om een stropdas te knopen.

Schermafbeelding 2016-06-18 om 11.14.19

Sommigen van ons dragen gewoonweg nooit (of zelden) een pak, noch een stropdas. Echter, in sommigen gevallen (denk hierbij aan feesten, partijen, bruiloften, verjaardagen) is het simpelweg nodig dat een man zijn eigen stropdas strikt. Je kan tenslotte niet iedere keer verwachten dat je vriendin (of moeder) het maar voor je doet.

Maar waar zouden we toch zijn zonder het internet? Ik ben onlangs opzoek gegaan naar de makkelijkste en snelste manier waarop een man zijn stropdas kan strikken, en kwam hierbij uit bij het wereldberoemde Youtube kanaal “Russian Hacker”. Hij leert ons binnen enkele seconden hoe je je stropdas perfect kan strikken. Dit is precies wat ik nodig had!