Dit Is Hoe Je De Perfecte Strik Maakt Met Een Vork! Dit Is Zo Simpel!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het decoreren van een cadeautje is minstens zo belangrijk van het cadeau zelf. Wij laten je zien hoe je gemakkelijk de finishing touch kunt geven aan een cadeau met behulp van een strikje!

Kleine strikjes zijn leuk als decoratie op kleding of om cadeau’s mee te versieren. Deze strikjes zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook nog eens gemakkelijk te maken. Natuurlijk kun je in allerlei winkels kant en klare strikjes kopen, maar deze zijn vaak duur en niet zo mooi. Zelf maken is echt niet zo moeilijk, je moet het alleen even onder de knie hebben.

Alles wat je nodig hebt is een vork en natuurlijk wat lint. Je kan dit doen met verschillende soorten en kleuren lint. Je kunt een klein stuk lint gebruiken, maar het is makkelijker om het te doen met een langer stuk lint.

strik maken vork cadeau

ZIE OOK: Je pakt cadeautjes al je hele leven verkeerd in. Hier zie je waarom!

Hoe je op een eenvoudige manier, met behulp van een vork, een mooie, kleine strik kunt strikken met lint, kun je zien in de onderstaande instructievideo. Ik weet zeker dat je na een paar keer proberen de mooiste strikken kunt maken en van alles kunt versieren! Vond je dit een leuke tip voor de feestdagen, vergeet dit filmpje dan niet te delen met alle creatievelingen op Facebook!

Volg ons op Facebook: