Vader confronteert 2 vrouwen terwijl ze zijn strandspullen proberen te stelen.. ongelofelijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wanneer deze vader uit Florida zijn plek op het strand heel even verlaat kan hij niet geloven wat hij aantreft als hij weer terug komt.

Hij is maar een paar minuten weg geweest wanneer hij met zijn camera terugkomt bij de strandspullen van zijn gezin. Gelukkig is hij net op tijd want deze 2 vrouwen zijn net bezig al zijn strandspullen te stelen! Deze video is gemaakt op 4 juli, de nationale feestdag van Amerika. Veel Amerikanen brengen deze dag op het strand door om aan het eind van de dag van het vuurwerk te genieten. Zo ook deze familie. De beschrijving bij hun video is dan ook: “let op het vuurwerk dat hierna komt!”

Strand-zee-diefstal

En vuurwerk komt er zeker! De vader filmt de confrontatie en het is overduidelijk dat de vrouwen precies weten wat ze aan het doen zijn. Ze houden zich echter van de domme om zo onder hun laffe actie uit te komen. Beide dames ontkennen bij hoog en laag dat ze aan het stelen zijn en doen enorm verbaast wanneer de vader zegt dat de spullen van hem zijn.

Dan komt het vuurwerk. De vrouwen voelen zich zo betrapt dat ze niet meer weten hoe ze moeten reageren en zich tegen de vader keren, ze vallen hem zelfs aan!

Zeer onterecht want deze vader kon niet op een rustigere en aardige manier reageren. “Kan ik jullie ergens mee helpen?” is het eerste wat hij vraagt wanneer hij de vrouwen bezig ziet. Ze vragen of hij weer hoe je de strandtent inklapt. “Ja, dat weet ik wel want deze spullen zijn van mij”. Hoe erg wil je iemand op heterdaad betrappen!

Ik krijg een lach op mijn gezicht als ik hoor hoe rustig deze vader reageert en precies de juiste dingen weet te zeggen! Goed gedaan meneer! Hopelijk hebben deze vrouwen een lesje geleerd!