Hij Hoorde Gejank Onder De Straatstenen Vandaan Komen. Wat Hij Aantrof? Hartverscheurend.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Hier bij Viralmundo hebben we al heel wat bevrijdingsacties voorbij zien komen, maar wat er gebeurde in de volgende video is wel heel bizar.

De video is al bijna 3 miljoen keer bekeken en dat vinden wij ook niet zo gek. Zoiets als dit gebeurt namelijk niet vaak, en gelukkig maar.

De man uit de video, Vadim Rustam, liep rustig over straat toen hij plotseling geblaf hoorde. Hij ging op zoek naar waar het geluid vandaan kwam. Hij luisterde goed en kwam tot de conclusie dat het geluid onder de straatstenen vandaan moest komen.

In eerste instantie belde hij de politie, maar toen zij niet kwamen opdagen besloot hij het heft in eigen handen te nemen.

 straatstenen straatklinkers klinkers tegels bestrating sierbestrating

Hij haalde een paar straatstenen weg en tot zijn grote verbazing trof hij de blaffende hond aan. Volgens de beschrijving van de video was de stoep een paar weken geleden ingestort. Toen de stoep eindelijk was gerepareerd, werd hen verteld dat de kuil dieper was dan voorheen. Dus toen ze geblaf hoorden, vreesden zij het ergste. Bekijk de video hieronder om te zien hoe Vadim de hond wist te redden en vergeet deze clip niet te delen op Facebook als je respect hebt voor zijn reddingsactie!