Hij Werd Gezien Als Een Gewone Straatmuzikant, Maar Toen Hij Begon Te Spelen? KRANKZINNIG.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je in een grote stad woont, dan ben je vast wel eens een straatmuzikant tegen het lijf gelopen. Vaak staan ze in drukke straten of bij stations, ligt er een hoed of gitaarkoffer op de grond en spelen ze op hun instrument voor de voorbijgangers.

Soms weten straatmuzikanten iedereen te verbazen met hun muzikale talent en dat geldt ook voor deze Poolse straatmuzikant genaamd Mariusz Goli. In de onderstaande clip laat hij zien wat hij allemaal kan met zijn gitaar. Dit moet je zien om te geloven.

Toen de muziek begon te spelen, was mijn eerste gedachte, “Waarom speelt deze man op straat? Hij verdient een plek op het podium!” Als ik deze straatartiest tegen zou komen, zou ik direct mijn portemonnee legen!

gitaar gitaarkoffer

ZIE OOK: Operazanger verrast omstanders met vertolking van “You Raise Me Up”

Ik ben dan ook erg onder de indruk van de snelheid en precisie waarmee hij zijn gitaar bespeelt. Bekijk en beluister de kwaliteiten van deze straatmuzikant hieronder. Vond je zijn optreden net zo verbazingwekkend als wij, vergeet deze video dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

Volg ons op Facebook: