Deze 10 foto’s laten zien wat er met je gebeurt als je stopt met drinken!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De meeste mensen lusten wel een drankje op zijn tijd. Hier is helemaal niets mis mee. Er is zelfs aangetoond dat een kleine hoeveelheid alcohol een goede invloed heeft op je lichaam en je gezondheid.

Maar wanneer je vaak en veel drinkt is dit verre van gezond. Je bloedruk gaat omhoog, je loopt meer risico op hart en vaat ziektes en op kanker.. Wanneer je stopt met het drinken van alcohol heeft dit niet alleen voor je gezondheid gevolgen maar ook voor je uiterlijk! Omdat in een biertje ongeveer 200 calorieën zitten vliegen de kilo’s er af wanneer je dit niet meer drinkt. Dat is makkelijk afvallen! Maar niet alleen wordt je slanker ook je huid zal zich aanzienlijk verbeteren.

Benieuwd naar deze transformaties? Kijk dan snel de foto serie hier onder. Het zal je verbazen hoeveel mensen al na een paar maanden zonder alcohol veranderen!

7 maanden nuchter
drank-1

8 maanden nuchter
drank-2

1 jaar nuchter
drank-3

6 maanden nuchter
drank-4

1,5 jaar nuchter
drank-5

2 jaar nuchter
drank-6

1,5 jaar nuchter
drank-7

300 dagen nuchter
drank-8

1 jaar nuchter
drank-9

100 dagen nuchter
drank-10

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!