De man scheldt de stewardess uit als zijn vlucht wordt geannuleerd. Hoe ze dit oplost? FENOMENAAL!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het missen van je bus, trein of vliegtuig is al frustrerend genoeg, vooral als je een belangrijke afspraak hebt.

Maar hoe boos je ook bent, het heeft geen nut om je af te reageren op personeel dat er in dit soort situaties het beste van probeert te maken. Als een vlucht wordt geannuleerd, komt dat niet door het personeel. Dit wordt allemaal hogerop besloten. Helaas begreep de boze man uit dit verhaal dat niet. Maar de manier waarop deze grondstewardess met situatie omgaat is niet alleen knap, maar ook erg humoristisch. Tegelijkertijd leert zij ons een wijze les. Lees het geweldige verhaaltje hieronder!

vliegveld

Er werd een volledig volgeboekte vlucht geannuleerd op een luchthaven.

Eén passagier had veel hulp nodig en zorgde voor een extra lange rij van reizigers die hun vlucht wilden omboeken. Plotseling stapte een boze passagier uit de rij, liep naar voren en drong voor bij de servicebalie. Hij gooide zijn ticket op de toonbank en zei:

”Ik MOET met de volgende vlucht mee, en het MOET met de eerste klasse.”

”Het spijt me, ik zal u zo helpen, maar ik moet eerst de andere klanten helpen. Dan kunnen we samen een oplossing vinden, “zei de stewardess vriendelijk.

De boze passagier was hier niet van overtuigd. Hij vroeg hardop, zodat alle passagiers achter hem kon horen: ”HEB JE ENIG IDEE WIE IK BEN?”

Zonder aarzeling, glimlachte de grondstewardess naar hem en greep naar de microfoon:

”Mag ik uw aandacht dames en heren,” begon ze, en haar stem was door de hele terminal te horen. “Er is een passagier bij gate 14, die niet weet wie hij is. Als iemand deze man herkent en ons kan helpen om hem te identificeren, kom dan naar gate 14.”

Terwijl de mensen achter hem in de rij hard begonnen te lachen, keek de man de stewardess aan en wenste haar een welgemeend “Fuck off!” toe.

Weer glimlachte ze terug en antwoordde ze rustig: “Het spijt me, maar dat zal ook even moeten wachten.”

Soms lopen de dingen nou eenmaal anders dan dat we zelf graag zouden willen, maar we kunnen ons er maar beter bij neerleggen en een beetje bescheiden blijven. Deel dit verhaal met je vrienden als je het met ons eens bent!