Stervende moeder zit in het publiek om haar dochter voor één laatste keer te horen zingen. Tranen in mijn ogen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het zit in de natuur van iedere ouder om klaar te staan voor zijn/haar kinderen.

Ze willen hen beschermen, aanmoedigen en hopen het meest van iedereen dat ze zullen slagen en gelukkig zullen zijn. Maar helaas zorgen tegenslagen en ziektes er nog vaak voor dat ouders worden gescheiden van hun kinderen. Iedereen weet dat de tijd om aarde slechts tijdelijk is, ondanks dat het moeilijk is om te accepteren. Elaine Loney en haar familie hoopten dat hun moeder de borstkanker zou verslaan toen het bij haar werd vastgesteld. Toch bleef daar toestand verslechteren, totdat het duidelijk werd dat ze het niet zou overleven.

borstkanker

De familie bereidde zich voor om afscheid te nemen. Toch wist Elaine al wat haar laatste wens was. Ze wilde haar dochter voor de laatste keer horen zingen.

De familie wilde dit koste wat kost mogelijk maken. Madison wist hoeveel haar moeder hield van haar zang. Soms luisterden ze uren achter elkaar als ze thuis aan het oefenen was.

Both her daughter, Madison, and Elaine’s nurse were willing to do anything to make that possible.

Aan het eind weten Elaine en Madison dat dit de laatste keer zou zijn dat mama haar kon horen zingen. Dit zorgde voor emotionele beelden.

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!