Stervende moeder zit in het publiek om haar dochter voor één laatste keer te horen zingen. Tranen in mijn ogen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het zit in de natuur van iedere ouder om klaar te staan voor zijn/haar kinderen.

Ze willen hen beschermen, aanmoedigen en hopen het meest van iedereen dat ze zullen slagen en gelukkig zullen zijn. Maar helaas zorgen tegenslagen en ziektes er nog vaak voor dat ouders worden gescheiden van hun kinderen. Iedereen weet dat de tijd om aarde slechts tijdelijk is, ondanks dat het moeilijk is om te accepteren. Elaine Loney en haar familie hoopten dat hun moeder de borstkanker zou verslaan toen het bij haar werd vastgesteld. Toch bleef daar toestand verslechteren, totdat het duidelijk werd dat ze het niet zou overleven.

borstkanker

De familie bereidde zich voor om afscheid te nemen. Toch wist Elaine al wat haar laatste wens was. Ze wilde haar dochter voor de laatste keer horen zingen.

De familie wilde dit koste wat kost mogelijk maken. Madison wist hoeveel haar moeder hield van haar zang. Soms luisterden ze uren achter elkaar als ze thuis aan het oefenen was.

Both her daughter, Madison, and Elaine’s nurse were willing to do anything to make that possible.

Aan het eind weten Elaine en Madison dat dit de laatste keer zou zijn dat mama haar kon horen zingen. Dit zorgde voor emotionele beelden.