Stervende kat stelt zijn baasje gerust op hun laatste reis naar de dierenarts. Hartverscheurend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een huisdier hebben is één van de mooiste geschenken die je kan hebben. Je ziet ze jaren achtereen groeien, spelen, ze geven hun liefde en jij geeft hen de liefde die ze verdienen. Toch komt er een tijd dat er een einde aan komt.

Een tijd dat je harige viervoeter naar een betere plek gaat. Een Reddit gebruiker postte onlangs een foto van zijn kat zijn laatste tripje naar de dierenarts, na een jarenlange strijd tegen ziekten. Sindsdien is zijn verhaal het gehele internet over gegaan, en gelezen door tienduizenden mensen. Terwijl dit koppel het ontzettend moeilijk vind om afscheid te nemen van hun vriend, lijkt het alsof de kleine Andrew er alles aan doet om hen gerust te stellen. Zijn pootje bleef de hele weg naar de dierenarts op de hand van zijn baasje liggen.

stervende

“Hij hield onze handen de hele weg richting de dierenarts vast. Kleine Andrew is een stuk sterker dan zijn moeder en ik.”

stervende1

“Kleine Andrew was de kleine versie van mezelf. Hij was alweer 15 en een half jaar oud. Het laatste jaar werd hij erg ziek. Het was dus tijd om mijn beste vriend in te laten slapen.”

stervende2

“Altijd triest om een vriend te verliezen. Mijn medeleven voor iedereen die dit heeft meegemaakt.”

Terwijl de foto van Andrew inmiddels de wereld over gaat, is het tegelijkertijd ook een herinnering hoe belangrijk het is om de tijd de koesteren die je hebt met onze harige vrienden.

Je kan op allerlei manieren de bijzondere band met je huisdier delen. Dit is er één van.

stervende5

“Als ik naar deze foto kijk word ik eraan herinnert dat niet alleen mijn kat ouder is geworden, maar dat we samen ouder zijn geworden, als vrienden.

stervende6

Andrew leek te begrijpen dat dit zijn laatste autoritje met de familie zou worden. Het lijkt alsof hij op deze manier zijn baasjes gerust wil stellen, wil vertellen dat alles wel goed komt.

En ondanks dat hij op een betere plek is, zal de liefde die hij deelde met zijn baasjes voorgoed blijven bestaan.