Hij wilde weten waar zijn Wi-Fi verbinding het sterkst was. Wat hij hierop vond? Dit is GENIAAL!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het internet is de laatste jaren uitgegroeid tot een waar begrip. Het is daarom natuurlijk belangrijk dat je ervoor zorgt dat het internet snel is en blijft.

Een zwak WiFi signaal is een veelvoorkomend probleem bij ons allemaal. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend, zeker als je vanuit bed nog even je favoriete serie wilt bekijken. Maar, de mannen van ‘Handig’ hebben daar DE oplossing van de maand voor gevonden. Want wist jij dat je precies kan zien op je telefoon waar het wifi signaal van je hotspot het sterkst is, en waar het zwakst? Dit werkt echt overal, van thuis op kantoor.

schermafbeelding-2016-10-03-om-11-07-54

Ieder besturingssysteem heeft daar zijn eigen oplossing voor. Hierdoor kan je op elk moment zien waar het Wifi signaal het sterkst is.

Dit houdt in:

Zoals je in de volgende video’s kan zien (en horen) geeft een bepaald nummer weer hoe sterk je verbinding precies is.

-20 houdt in dat je wifi verbinding matig/slecht is. Je zal bij dit getal al moeite ondervinden met het sturen van een WhatsApp.
Bij -120 t/m -170 is je verbinding ZO goed dat je waarschijnlijk zonder enige problemen video’s en muziek kan streamen.

Bij de Iphone moet je een bijzonder nummer bellen. Kijk in de onderstaande video hoe het precies moet!

Bij Android telefoons werkt het iets anders, kijk maar eens mee!

Abonneer je op het kanaal via deze link: http://bit.ly/AbonneerHandig

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!