Hij lag op zijn sterfbed. Maar dan doet zijn geliefde paard DIT. Tranen in mijn ogen..

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De gezondheid van Vietnam veteraan Roberto Gonzalez ging snel achteruit. Maar toen aan hem werd gevraagd naar zijn laatste wens, kon hij er maar 1 opnoemen.

Het enige wat Roberto nog wilde was zijn twee geliefde paarden voor de laatste keer gedag zeggen. De verplegers en doktoren van het ziekenhuis waar hij verbleef besloten het voor hem te gaan regelen. Met de hulp van een handvol vrijwilligers reisden ze zo’n 100 kilometer om zijn paarden naar hem toe te brengen, voor zijn laatste momenten om deze wereld. Roberto leed aan lever- en nierfalen. Hij verbleef in het San Antonio Hospital in Texas, Verenigde Staten.

paard

In 1970 raakte Roberto verlamd nadat hij in een gevecht was geraakt. Ondanks zijn verlamming was hij vastberaden en besloot zijn droom werkelijkheid te laten worden. Later zou hij uitgroeien tot een van de beste paardentrainers in het land. Toen ik deze video voor de eerste keer bekeek kon ik mijn tranen amper bedwingen. Wat een prachtig, maar emotioneel moment voor Roberto en zijn naasten. Vond jij deze video ook zo bijzonder? Vergeet deze dan niet te delen met al je vrienden op Facebook.