De Jury Nam Hen Niet Serieus, Maar Toen Ze Begonnen Te Dansen? ONGELOOFLIJK!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De Ierse dansgroep Prodjig won het derde seizoen van Got To Dance in het Verenigd Koninkrijk, en nadat je hun optreden hebt bekeken, zul je het ermee eens zijn dat ze die eerste plek dubbel en dwars hebben verdiend. Tijdens de finale kwam de dansgroep nog één keer op het podium om nogmaals een fantastisch optreden te geven. De dansers voegden hun eigen twist toe aan de traditionele Ierse stepdance. Ierse stepdance is een dansvorm uit Ierland die afgeleid is van traditionele Ierse dansvormen. Het stepdansen is sinds de optredens van de bekende Riverdance show en zijn opvolgers sterk gestegen in populariteit.

Ierse stepdance stepdancing

Ze dansten op Major Lazer’s “Pon De Floor” voordat ze overgingen op het tweede nummer, Skrillex’s “Scary Monsters and Nice Sprites.” Met hun onberispelijke ritme en adembenemende voetenwerk wisten ze de juryleden elke ronde weer te overtuigen.

Natuurlijk zijn de dansers van Prodjig geen nieuwkomers, want onder de zeven dansers en danseressen — Alan Kenefick, Dane McKiernan, Darren Casey, Craig Mason, Andy O’Reilly, Christina Havlin en Ciara McGillan — zitten voormalig Riverdance performers die al flink wat ervaring hebben.

Ik kan uren naar dit optreden blijven kijken, zo geweldig is het! Ik ben benieuwd wat ze in de toekomst voor ons in petto hebben. Geniet hieronder van hun optreden en vergeet deze video niet te DELEN met je vrienden op Facebook als je ervan onder de indruk bent!