Ze zat bij McDonalds toen ze plotseling DIT hoorde. Blijf naar het meisje achter haar kijken.. WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Je weet maar nooit wat je tegenkomt in een McDonalds. Het is dan misschien niet de plek waar geweldige dingen gebeuren, tenzij je het bijten in een hamburger iets geweldigs vindt natuurlijk.

Maar wij hebben het levende bewijs dat er daadwerkelijk geweldige dingen gebeuren in dit fastfoodrestaurant. Neem bijvoorbeeld het verhaal waarin een McDonalds medewerker een oudere gehandicapte man hielp om zijn maaltijd op te eten. Of de video waarin een man plotseling het prachtige nummer “Come Away With Me” begint te zingen, waarna de video eindigt met een spectaculair aanzoek! Ik zal niet liegen.. Ik moest een klein traantje laten, net zoals de video die je zometeen gaat bekijken.

zangeres

Geloof je nog steeds niet dat MacDonalds de plek is waar magie plaatsvind? Bekijk de volgende video maar eens.
Autumn, een jong meisje die een burger ging eten met haar moeder, begint plotseling een gesprek met de tafel naast haar. Voordat iemand uberhaupt door heeft wat er aan de hand is, begint Autumn het nummer “And I Am Telling You” van Jennifer Hudson te zingen.

Gelukkig trok iemand zijn telefoon om deze bijzondere gebeurtenis vast te leggen. Wat een ongelooflijk goed stemgeluid heeft dit meisje!