Twee sportmannen zagen op een warme dag plotseling iets in een auto bewegen. Waar ze op stuitten? BIZAR!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Elke ouder weet als geen ander dat een ongeluk in een klein hoekje schuilt.

De perfecte ouder bestaat niet. Het ouderschap is een leerproces voor zo lang het duurt. Het maakt dus eigenlijk niet uit hoeveel kinderen je opvoedt. Ieder kind is anders, en kan zich in allerlei problemen werken. Neem bijvoorbeeld het jongetje die per ongeluk een auto huurde op de computer van zijn ouders. Zijn ouders wisten het gelukkig voor elkaar te krijgen om de bestelling te cancellen. Dit zijn verhalen waar je achteraf om kunt lachen. Deze ouders weten in ieder geval zeker dat hun kind het NOOIT meer zal doen!

sportmannen

Maar helaas kunnen niet alle ongelukjes van kinderen de volgende dag weggelachen worden. Elke moeder of vader die de kleine wel eens per ongeluk in de auto heeft opgesloten weet dat de paniek ontzettend snel toeslaat, zeker als het een warme dag is. Je kan in dit geval niet snel genoeg handelen.

Oma Teresa Gall kent dit gevoel als geen ander. Onlangs sloot ze haar 17-maanden oude kleinzoon per ongeluk op in de auto, met de sleutels nog in het contact. De kleine Liam had zelfs zijn veiligheidsriem nog om.

De baby kleurde vrijwel direct rood in zijn gezicht en begon te braken naarmate de temperatuur hoger werd in de auto. Gall probeerde nog met een klein hamertje het glas te breken, maar kwam kracht tekort.

Gelukkig kwam het de ‘American Football’ spelers van Missouri Western ter oren. Twee spelers konden binnen een kwestie van minuten het glas breken en Liam bevrijden uit de bloedhete auto.

Gelukkig waren de mannen net op tijd op de plek des onheils.

Vergeet dit verhaal ook zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!