Oma Zegt Hallo Tegen Een Baby, Maar Toen Ik Het Gezicht Zag? Dit Is GEWELDIG…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De Britse Maxine Daniel besloot haar oma Lilly – die Alzheimer heeft – een babypop cadeau te doen voor kerst, zodat ze ‘iemand’ heeft om te verzorgen. Het geluk in de ogen van Lilly doet je hart smelten!

In de video is te zien hoe haar oma Lilly de babypop lieflijk vasthoudt en haar heen en weer schommelt in haar armen. Het geven van een speelgoed pop aan dementerende ouderen wordt vaker gebruikt als manier om ze iets te geven om voor te zorgen. Maxine zegt bij de video: Mijn kerstcadeau voor mijn lieve oma Lilly (die helaas aan dementie lijdt) is een baby annabel pop. Haar reactie is een genot om te zien en doet mijn hart smelten. Uit onderzoek blijkt dat de zogenoemde ‘poppentherapie’ erg succesvol kan zijn bij mensen met Alzheimer of bij dementerende ouderen.

babypop, speelgoed, babyborn, babypoppen, poppenwagen, baby popen, baby annabel pop, poppen baby, baby annabell interactieve pop

ZIE OOK: Het was een normale dag in het bejaardentehuis… totdat dit gebeurde! Ik kan niet stoppen met lachen!

Het verzorgen van de poppenbaby zou een kalmerende werking hebben. Daarnaast zouden bewoners van bejaardentehuizen er minder van gaan ronddwalen. De therapie wordt echter niet door iedereen gewaardeerd: sommigen vinden het kleinerend overkomen. Voor oma Lilly lijkt de methode in elk geval wél te werken. Bekijk de hartverwarmende video hieronder en vergeet dit filmpje niet te delen met je vrienden op Facebook als je dit een prachtig cadeau vindt!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!