Haar vader wil geen speech geven op haar huwelijk.. Wat hij wel doet, wow!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit is één van de meest bijzondere huwelijkscadeau’s die ik ooit hebt gezien!

De band tussen een vader en zijn dochter is vaak heel bijzonder. Maar heel zelden weet een ander deze bijzondere plek in het hart van een vrouw in te nemen. Zeker op haar huwelijk zal de vader van de bruid een hele belangrijke rol spelen. Deze video laat deze mooie connectie tussen vader en dochter goed zien. Nicole Cortez is de bruid in deze video. Het is traditie dat de vader van de bruid een speech geeft op het huwelijk van zijn dochter. Maar op het trouwfeest van Nicole loopt dit anders. De vader van Nicole besluit op te treden met het nummer “I loved het first” van Heartland. Dit optreden verloopt niet zoals je verwacht..

bruiloft-huwelijk-bruid-bruidegom-bruidstaart

Nicole verteld: ” Op mijn huwelijksreceptie verraste mijn vader mij en mijn nieuwe echtgenoot met een prachtige uitvoering van het nummer. Zijn optreden was heel speciaal omdat hij de hele tekst begeleidde met gebarentaal. Ik ben werk als gebarentolk dus dit betekende heel veel voor mij. Hij vertelde dat het hem een jaar heeft gekost om dit te leren.” Een heel jaar! Dat is pas toewijding!

Let op de emoties op de gezichten van Nicole en haar man. Ik smelt helemaal wanneer Nicole op het einde vol liefde naar haar vader lacht en de hele familie in tranen is. Wat een prachtig cadeau van deze vader!