Hij werd knettergek van alle spam e-mails die hij iedere dag kreeg. Maar met slechts één simpele handeling had hij daar NOOIT meer last van!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ik ben onlangs achter een tip gekomen die mijn leven op een positieve manier heeft verandert.

Ik gebruik al jaren achtereen hetzelfde e-mail adres, waarschijnlijk zoals velen van ons. Je kan misschien zelfs zeggen dat ik er een beetje waarde aan heb gehecht over de jaren heen. Dat is ook precies de reden waarom ik geen nieuwe aanmaak. Maar er is één ding waar ik al een lange tijd knettergek van wordt, en dat zijn al die spam emails die ik krijg. Ik krijg er soms wel 10 per dag, en wist nooit hoe ik hier snel en makkelijk vanaf kom komen.

spam

Tot nu, want de aardige mannen van ‘Handig’ hebben daar een hele simpele oplossing voor. Dus heb jij altijd last van spam? Dan is er slechts één ding die je moet doen, en je zal hier nooit meer last van hebben!

Via een speciale website moet je namelijk inloggen op je email. Vanaf diezelfde website kan je vervolgens IEDERE email bron aanvinken en zelf kiezen welke je wilt ontvangen en welke niet meer. In de onderstaande video wordt dunnetjes uitgelegd wat je hiervoor moet doen.

Dus wil jij ook altijd al af van die vervelende spam emails? Dan is dit DE oplossing voor jou!

Abonneer je HIER!