Hij werd knettergek van alle spam e-mails die hij iedere dag kreeg. Maar met slechts één simpele handeling had hij daar NOOIT meer last van!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ik ben onlangs achter een tip gekomen die mijn leven op een positieve manier heeft verandert.

Ik gebruik al jaren achtereen hetzelfde e-mail adres, waarschijnlijk zoals velen van ons. Je kan misschien zelfs zeggen dat ik er een beetje waarde aan heb gehecht over de jaren heen. Dat is ook precies de reden waarom ik geen nieuwe aanmaak. Maar er is één ding waar ik al een lange tijd knettergek van wordt, en dat zijn al die spam emails die ik krijg. Ik krijg er soms wel 10 per dag, en wist nooit hoe ik hier snel en makkelijk vanaf kom komen.

spam

Tot nu, want de aardige mannen van ‘Handig’ hebben daar een hele simpele oplossing voor. Dus heb jij altijd last van spam? Dan is er slechts één ding die je moet doen, en je zal hier nooit meer last van hebben!

Via een speciale website moet je namelijk inloggen op je email. Vanaf diezelfde website kan je vervolgens IEDERE email bron aanvinken en zelf kiezen welke je wilt ontvangen en welke niet meer. In de onderstaande video wordt dunnetjes uitgelegd wat je hiervoor moet doen.

Dus wil jij ook altijd al af van die vervelende spam emails? Dan is dit DE oplossing voor jou!

Abonneer je HIER!

DIT MOET JE ZIEN
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!