Ze Doet Zout In Een Sok En Legt Het In Een Pan. Wat Ze Vervolgens Doet? Briljant!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Helaas krijgen we allemaal wel eens te maken met oorpijn. Het is een vervelende kwaal waar je zo snel mogelijk vanaf wilt.

Als je van je oorpijn af wilt, kun je ervoor kiezen om antibiotica te nemen. Natuurlijk gaat de antibiotica op een gegeven moment werken waardoor de pijn minder wordt, maar dat gebeurt meestal niet direct. Daarnaast maken veel mensen liever geen gebruik van farmaceutische producten omdat die producten bijwerkingen bevatten.

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Je kunt oorpijn namelijk snel bestrijden met, jawel, zout. Naast zout heb je ook nog witte sokken nodig. Een ‘zoute sok’ is eigenlijk gewoon een witte katoenen sok gevuld met grof zeezout dat je opwarmt en plaatst op het pijnlijke oor ter verlichting.

Let erop dat het gaat om zeezout met grote korrels. 1 tot 1,5 kopje moet genoeg zijn.

katoenen sokken

Vul de sok met zout.

heren sokken

Knoop de sok goed dicht.

herensokken

De gevulde sok moet platgelegd in een hand passen.

katoenen herensokken

Vervolgens doe je de sok bij gemiddelde warmte 4 tot 6 minuten in de pan. Het beste is om de sok af en toe om te draaien zodat hij niet te heet wordt.

sportsokken

Zodra de sok redelijk warm is (niet te heet) leg je de sok op het oor en de kaak. De pijn zal binnen een paar minuten verdwijnen!

sokken, katoen

Vergeet deze tip niet te delen met je vrienden op Facebook. Wie weet help je iemand van zijn of haar oorpijn af!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!