Dit Paard Zit Al 4 Dagen Vast In De Sneeuw. Kijk Wat Er Gebeurt Als Iemand Haar Benadert…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wat zou je doen als je aan het snowboarden bent tijdens je skivakantie en je komt plotseling een paard tegen dat vastzit in de sneeuw? Rafael en zijn vriend twijfelden geen moment aan hun besluit…

Om zijn 21e verjaardag te vieren ging Rafael snowboarden met zijn vriend in El Colorado, Chili. In de verte zag Rafael een vreemde steen liggen, maar al snel kwam hij erachter dat het geen steen was, maar een wild paard dat vast zat in de sneeuw. Wetende dat het paard het niet langer zou overleven, besloten Rafael en zijn vriend om actie te ondernemen. Met de lawineschep en een dun touw konden zij het beest redden dat al vier dagen vermist was opgegeven door de eigenaar. De ongelooflijke video hieronder laat zien hoe de jongens het paard probeerden te bevrijden.

skivakantie oostenrijk snowboarden

Vervolgens brachten ze de merrie naar de onderkant van de berg, waar ze haar weg veilig kon vervolgen. Vijf uur nadat de jongens het paard hadden gevonden, was ze weer op vrije voeten. Een verjaardag als deze zal Rafael niet snel meer vergeten! Bekijk de reddingsactie hieronder en vergeet deze hartverwarmende video niet te delen met alle paardenliefhebbers op Facebook!

Volg ons op Facebook: