Hij Maakt Een Aparte Snee In Deze Rauwe Aardappelen Voordat Hij Ze Kookt. De Reden? Briljant!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Aardappelen schillen zonder schilmesje, is het mogelijk? Jawel! Bekijk het onderstaande filmpje en zie hoe je je aardappels in een paar seconden kunt schillen. Niet op de traditionele manier met een mes of dunschiller maar gewoon met je handen.

Net zoals rijst, maïs en tarwe, behoren aardappelen tot ’s werelds meest geconsumeerde voedsel. Een aardappel kan zowel warm als koud worden geserveerd. Je kunt ze bakken, pureren, frituren, stomen, poffen, noem maar op. Een van de makkelijkste manieren om ze te bereiden is door ze simpelweg te koken in warm water tot ze gaar zijn.

Dit leidt echter tot een van de grootste nadelen van het bereiden van aardappelen, namelijk het schillen ervan. Dit is zeker nadelig als je flink wat aardappelen moet schillen voor een grote groep mensen en zoveel tijd heb je immers niet!

schilmesje koksmes

ZIE OOK: Ze snijdt een aardappel, maar niet helemaal. De reden? Geniaal!

Gelukkig heeft YouTube sensatie en life hack genie DaveHax een oplossing gevonden voor dit probleem. In de onderstaande video laat hij zien hoe je gemakkelijk de schil van een aardappel verwijdert, zonder gebruik te maken van een schilmesje! Dus, als vandaag of morgen aardappelen op het menu staan, probeer deze moeiteloze manier van pellen dan eens uit en vergeet dit handige trucje niet te delen met je vrienden op Facebook. Ik weet zeker dat ze hier baat bij zullen hebben, want wie eet er nou geen aardappels?

Volg ons op Facebook: