Dove Moeder Zit Klaar Voor Een Interview, Maar Kijk Wat Ellen Vervolgens Doet In De Uitzending…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maak kennis met Sarah, een moeder van twee jonge kinderen. Tot voor kort was ze volledig doof, maar dat veranderde toen ze een gehoorimplantaat kreeg.

In de onderstaande video praat Ellen met Sarah slechts acht dagen nadat ze het gehoorimplantaat kreeg. Voor de eerste keer in 34 jaar was Sarah in staat om dingen te horen die ze nog nooit eerder had gehoord. De procedure om Sarah weer te laten horen kostte $30,000 per oor, en tot nu toe heeft ze een gehoorimplantaat voor één oor. Omdat Sarah en haar man niet in staat waren om het hele bedrag zelf te betalen, deed Sarah’s schoonmoeder, Lari, iets ongelooflijks. Ze besloot het gehoorimplantaat voor Sarah te betalen van haar gespaarde pensioengeld.

gehoorapparaat, hoortoestel, hoorapparaat, hoorimplantaat, gehoorimplantaat

ZIE OOK: Vrouw vertelt haar dove man dat ze zwanger is. Zijn reactie? PRACHTIG!

Ellen was zo geraakt door Lari’s actie, dat ze de hele familie uitnodigde om haar show te komen bijwonen. Dat was echter nog niet alles, want Ellen had nóg een grote verrassing voor hen in petto. Bekijk in de onderstaande video wat de verrassing is en vergeet dit inspirerende moment niet te delen met je vrienden op Facebook — en pak de zakdoekjes er alvast maar bij!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!