Haar 4-Jarige Zoon Schaamde Zich Voor Zijn Gehoorapparaat, Dus Deed De Creatieve Moeder DIT!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen de zoon van Sarah Ivermees geboren werd, was het gelijk al duidelijk dat hij geboren was met een CMV-infectie. Dit zorgde ervoor dat hij gehoorschade opliep.

Een CMV-infectie kan verregaande gevolgen hebben voor de ontwikkeling van de baby.

Hierbij moet vooral gedacht worden aan gehoorafwijkingen (wat bij Freddy het geval was), spasticiteit en andere psychomotorische afwijkingen.

Toen Freddy slechts twee maanden oud was, kreeg hij zijn eerste gehoorapparaat. In de tussentijd probeerde zijn familie geld bij elkaar te krijgen voor alternatieve behandelingen.

gehoorapparaat

Toen Freddie 3 jaar oud was, lukte het de familie om geld bij elkaar te krijgen waarmee ze een cochleair implantaat konden aanschaffen. Freddie hield van het implantaat en wilde niet meer zonder.

cochleair implantaat

ZIE OOKKijk wat deze dove baby doet wanneer hij zijn moeder’s stem voor het eerst hoort.

Toen Sarah te horen kreeg dat andere kinderen het vervelend vonden om gehoorapparaten te dragen op school, kwam ze op het geweldige idee om iets te ontwerpen wat alle kinderen met trots konden dragen.

batterijen gehoorapparaat

“Om te weten dat een kind niet alleen een gehoorapparaat draagt en beter hoort, maar dat ze er ook trots mee voor de dag kunnen komen, is het werk waard,” vertelt ze.

Wat als een hobby met wat stickers begon, groeide uit tot een bedrijf. Tegenwoordig verkoopt Sarah voordelige accessoires die op verschillende gehoorapparaten passen.

hoorapparaat

ZIE OOK: Slechthorende moeder hoort zoon voor het eerst dankzij cochleaire implantaten.

Haar bedrijf heet Lugs. Alle accessoires kosten minder dan 18 euro per stuk en ze zijn nu overal ter wereld populair.

hoortoestel

Wij vinden het prachtig wat Sarah doet voor mensen met gehoorschade. Deel dit met je vrienden zodat meer mensen zich bewust worden van dit geweldige initiatief!